Lang dachten we dat ‘Lekker in je vel zitten’ betekende dat iemand geen ziekte onder de leden heeft.

De laatste jaren is de blik hierop sterk aan het veranderen. We proberen  met elkaar veel breder te kijken naar gezondheid en ziekte. Belangrijk is: wat verstaat iemand zélf onder gezondheid. Heb je (voldoende) activiteiten die je prettig vindt en je dag leuk maken?

Het Spinnenweb van Positieve Gezondheid is een hulpmiddel om je eigen gezondheid in kaart te brengen. Klik op vragenlijst , start direct met het beantwoorden van de vragen en krijg inzicht in wat voor jou belangrijk is. Doe dit eventueel met een naaste of een zorgverlener.

In en rondom ons dorp zijn er verschillende organisaties en zorgverleners die je kunnen helpen bij het zetten van een volgende stap.

Kijk gerust eens rond op onze website voor meer informatie. Onder “voor volwassenen” en “voor jongeren” staan de mogelijkheden.

 

Voor volwassenen

WAT HEBT U NODIG OM U BETER TE VOELEN? Het Spinnenweb van Positieve Gezondheid is een hulpmiddel om uw eigen gezondheid in … Lees meer

Voor jongeren

WAT HEB JIJ NODIG OM JE BETER TE VOELEN? Het Spinnenweb van Positieve Gezondheid is een hulpmiddel om je eigen gezondheid in … Lees meer